Stacks Image 8088
Stacks Image 7811
Stacks Image 7813
Stacks Image 7817
Stacks Image 7819
English Deutsch Russian
Stacks Image 8071
210 33 89 980-9 — 210 33 89 981
Βασ. Σοφίας 123
Stacks Image 1088

Dental Excellence

Όταν ο στόχος είναι η τελειότητα στην οδοντιατρική

Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Η τελειότητα τότε, δεν είναι πράξη, αλλά συνήθεια.
Αριστοτέλης

Καλώς ήρθατε στην Dental Excellence

Dental Excellence
Η τελειότης στην οδοντιατρική (Dental Excellence) δεν προέρχεται από ένα σφράγισμα, την τοποθέτηση πορσελάνης στα δόντια ή μόνο από κατάλευκα και ίσια δόντια. Η αρτιότης είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας ολόκληρης κλινικής ομάδας, με την επιστημονική εμπειρία, τις δεξιότητες και καλλιτεχνικές ικανότητές της.

Τα πάντα ξεκινούν από την εξασφάλιση της υγείας των ιστών που στηρίζουν τα δόντια, πάνω στα οποία κατασκευάζονται άρτιες τελικές αποκαταστάσεις από ειδικούς με την χρήση υλικών και τεχνικών τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιατρικές μας ικανότητες και γνώσεις σε όλους εσάς που έχετε την ανάγκη και την θέληση για ένα υγιές στόμα και ένα όμορφο χαμόγελο.

Επιτυχία για μας σημαίνει κάτι παραπάνω από το να φεύγει ο ασθενής μας ικανοποιημένος από το ιατρείο. Είναι μια δική μας πρόκληση να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνολογίες, έχοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τον σωστό τρόπο να τις εφαρμόζουμε, για να προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη δυνατή θεραπεία και υγεία των δοντιών σας.

Γιατί την Dental Excellence;

Ένα από τα πιο σύγχρονα και μεγαλύτερα πολυιατρεία της Αθήνας θα σας υποδεχθεί με φιλικούς, άνετους χώρους και ευγενικούς ανθρώπους για να σας προσφέρει αυτό ακριβώς που απαιτείται για ένα πραγματικά όμορφο χαμόγελο.
Stacks Image 8018
Περιοδοντική θεραπεία χωρίς πόνο και χειρουργικές επεμβάσεις.
Υψηλά ειδικευμένοι, μόνιμα συστεγαζόμενοι οδοντίατροι που θα σας βοηθήσουν να λύσετε σωστά, υπεύθυνα και με τον πιο σύγχρονο τρόπο το σύνολο των προβλημάτων που σας απασχολούν.
Σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός που εγγυάται την ορθή και γρήγορη διάγνωση των προβλημάτων του στόματός σας και την επιτυχή και αποτελεσματική θεραπεία τους.
Θεραπεία με την χρήση ειδικού οδοντιατρικού μικροσκοπίου σε όλα τα ιατρεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκάλυψη και των πιο μικρών λεπτομερειών, απαραίτητων για την πλήρη θεραπεία.
Μικροβιολογικές τεχνικές (μοναδικές στην Ελλάδα) για την διάγνωση των περιοδοντικών νόσων.
Γενετικές δοκιμασίες για τον καλύτερο προσδιορισμό της ευπάθειας στην περιοδοντική νόσο.
Αποκαταστατικά υλικά νέας γενιάς για ωραιότερες και μακροχρόνια σταθερές αποκαταστάσεις, εμφράξεις και γέφυρες.
Οστεοενσωματούμενα εμφυτεύματα που αποτρέπουν την ανάγκη εκτεταμένων και πολλαπλών χειρουργείων.
Ψηφιακές ακτινογραφίες τελευταίας τεχνολογίας με υψηλές διαγνωστικές δυνατότητες.
Ενημέρωση σε οδοντιατρικά θέματα για ασθενείς και οδοντιάτρους.

Η φιλοσοφία μας

Επιλογή τεχνικών ελάχιστης παρέμβασης

Πολλές φορές στη προσπάθεια να διευκολυνθούν οι ιατροί στο έργο τους οδηγούν τους ασθενείς σε λύσεις που τους είναι ευκολότερες και πιο οικίες, οι οποίες όμως απαιτούν την άσκοπη θυσία ιστών (δοντιών και στηρικτικών ιστών). Το ιατρείο μας αντίθετα, είναι προσανατολισμένο στην ελάχιστη κατά το δυνατόν παρέμβαση και στην μακρότερη κατά το δυνατόν διατήρηση των δοντιών, των ούλων και του οστού που στηρίζει τα δόντια στη φυσική τους κατάσταση με ανάπτυξη τεχνικών όπoυ η παρέμβαση περιορίζεται στην απολύτως απαραίτητη.
Dental Excellence
Dental Excellence

Σύγχρονος διαγνωστικός και θεραπευτικός εξοπλισμός

Η χρήση των τελευταίων επιτευγμάτων της τεχνολογίας για την θεραπεία των οδοντιατρικών νόσων θεωρείται αυτονόητη. Οι συσκευές αυτές έχουν μεγάλο κόστος και απαιτούν άρτια και διαρκή εκπαίδευση. Η συνεργασία πολλών σταθερών ιατρών με την ίδια φιλοσοφία επιτρέπει τον καταμερισμό του κόστους και την άνεση χρόνου που είναι απαραίτητη για την πλήρη κατανόηση της λειτουργίας και των δυνατοτήτων της κάθε τεχνικής. Έτσι για παράδειγμα, η διάγνωση των περιοδοντικών νόσων γίνεται και με την χρήση άκρως προχωρημένων μικροβιολογικών και γενετικών δοκιμασιών και η θεραπεία συμπεριλαμβάνει την χρήση μικροσκοπίου και laser, αποφεύγοντας έτσι τις περισσότερες από τις χειρουργικές επεμβάσεις που θεωρούντο απαραίτητες.

Φιλικότητα προς τους ασθενείς

Δίνεται μεγάλη βάση στην πλήρη, λεπτομερή και εκτενή διάγνωση των προβλημάτων κάθε ασθενή, με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα (στα μέσα αυτά συμπεριλαμβάνεται εξαιρετικά σύγχρονος εξοπλισμός, αλλά και συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού). Ένα από τα σημαντικότερα στάδια που ακολουθεί είναι η λεπτομερής συζήτηση και ενημέρωση για τα αίτια των προβλημάτων και τα πιθανά σχέδια θεραπείας. Ο ασθενής μετά την πλήρη ενημέρωσή του, καλείται να συναποφασίσει με τον ιατρό του το πιο ενδεδειγμένο για τον ίδιο θεραπευτικό σχήμα μεταξύ των δυνατών λύσεων που προτάθηκαν.
Dental Excellence
Dental Excellence

Αντιμετώπιση ασθενειών στη ρίζα τους

Η συνήθης πρακτική τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει την γρήγορη ανακούφιση των ασθενών από τα συμπτώματα των ασθενειών. Η τακτική αυτή όμως, δεν προσδιορίζει τα πραγματικά αίτια που κρύβονται πίσω από τα συμπτώματα. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι παρ’ ότι τα συμπτώματα εξαλείφονται, η νόσος να επανέρχεται με τα ίδια ή και πιο σοβαρά συμπτώματα. Με σωστή πληροφόρηση και την τελευταία τεχνολογικά διαγνωστική προσέγγιση οι κύριες νόσοι του στόματος καταπολεμούνται δραστικότερα και η ίαση μπορεί να είναι πιο προβλέψιμη.

Πλοηγηθείτε από το μενού (κορυφή της σελίδας) ή συμβουλευτείτε τον κατάλογο στο Sitemap.
Dental Excellence
Έχετε κάνει πολλαπλές προσπάθειες περιοδοντικής θεραπείας χωρίς επιτυχία;

Μη χάνετε άλλο το χρόνο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα με τα τηλέφωνα ή e-mail που ακολουθούν, ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς.
Επικοινωνία
210 33 89 980-9
210 33 89 981
Info Desk
Διεύθυνση
Βασ. Σοφίας 123
115 21, Αθήνα
Χάρτης
Ωράριο
Δευτέρα έως
Παρασκευή,
10:30 - 20:30