Dental Excellence

Οδοντιατρική Κλινική Dental Excellence

 • Καλώς ήρθατε στην Dental Excellence

  Open or Close
  Η τελειότης στην οδοντιατρική (Dental Excellence) δεν προέρχεται από ένα σφράγισμα, την τοποθέτηση πορσελάνης στα δόντια ή μόνο από κατάλευκα και ίσια δόντια. Η αρτιότης είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας ολόκληρης κλινικής ομάδας, με την επιστημονική εμπειρία, τις δεξιότητες και καλλιτεχνικές ικανότητες της.

  Τα πάντα ξεκινούν από την εξασφάλιση της υγείας των ιστών που στηρίζουν τα δόντια, πάνω στα οποία κατασκευάζονται άρτιες τελικές αποκαταστάσεις από ειδικούς με την χρήση υλικών και τεχνικών τελευταίας τεχνολογίας.
  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιατρικές μας ικανότητες και γνώσεις σε όλους εσάς που έχετε την ανάγκη και την θέληση για ένα υγιές στόμα και ένα όμορφο χαμόγελο.

  Επιτυχία για μας σημαίνει κάτι παραπάνω από το να φεύγει ο ασθενής μας ικανοποιημένος από το ιατρείο. Είναι μια δική μας πρόκληση να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνολογίες, έχοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τον σωστό τρόπο να τις εφαρμόζουμε, για να προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη δυνατή θεραπεία και υγεία των δοντιών σας.
 • Γιατί την Dental Excellence;

  Open or Close
  Ένα από τα πιο σύγχρονα και μεγαλύτερα ιατρεία της Αθήνας θα σας υποδεχθεί με φιλικούς άνετους χώρους και ευγενικούς ανθρώπους.

  Στο ιατρείο αυτό θα βρείτε :
  • Περιοδοντική θεραπεία χωρίς πόνο και χειρουργικές επεμβάσεις
  • Έχετε κάνει πολλαπλές προσπάθειες περιοδοντικής θεραπείες και δεν έχετε λύσει το πρόβλημα σας; Επισκεφθείτε μας και μπορεί να βρούμε την λύση για σας
  • Ο πιο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός εγγυάται την ορθή και γρήγορη διάγνωση των προβλημάτων του στόματός σας και την επιτυχή και αποτελεσματική θεραπεία τους
  • Θεραπεία με την χρήση ειδικού οδοντιατρικού μικροσκοπίου σε όλα τα ιατρεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκάλυψη και των πιο μικρών λεπτομερειών απαραίτητων για την πλήρη θεραπεία
  • Χρήση μικροβιολογικών τεχνικών (μοναδικών στην Ελλάδα) για την διάγνωση των περιοδοντικών νόσων
  • Χρήση γενετικών δοκιμασιών για τον καλύτερο προσδιορισμό της ευπάθειας στην περιοδοντική νόσο
  • Χρήση ψηφιακών ακτινογραφιών τελευταίας τεχνολογίας με υψηλές διαγνωστικές δυνατότητες
  • Χρήση αποκαταστατικών υλικών τελευταίας τεχνολογίας για ωραιότερες και μακροχρόνια σταθερές αποκαταστάσεις εμφράξεις και γέφυρες
  • Χρήση οστεοενσωματούμενων εμφυτευμάτων τελευταίας τεχνολογίας που αποτρέπουν την ανάγκη εκτεταμένων και πολλαπλών χειρουργείων
  • Ένας αριθμός υψηλά ειδικευμένων (μόνιμα συστεγαζόμενων) οδοντιάτρων θα σας βοηθήσουν να λύσετε σωστά, υπεύθυνα και με τον πιο σύγχρονο τρόπο το σύνολο των προβλημάτων που πιθανά σας απασχολούν.
 • Λίγα λόγια για εμάς

  Open or Close
  Το ιατρείο μας έχει με τον καιρό αναπτύξει μια φιλοσοφία που κινείται στους εξής άξονες.


  Επιλογή τεχνικών ελάχιστης παρέμβασης


  Πολλές φορές στη προσπάθεια να διευκολυνθούν οι ιατροί στο έργο τους οδηγούν τους ασθενείς σε λύσεις που τους είναι ευκολότερες και πιο οικίες, οι οποίες όμως απαιτούν την άσκοπη θυσία ιστών (δοντιών και στηρικτικών ιστών). Το ιατρείο μας αντίθετα, είναι προσανατολισμένο στην ελάχιστη κατά το δυνατόν παρέμβαση και στην μακρότερη κατά το δυνατόν διατήρηση των δοντιών, των ούλων και του οστού που στηρίζει τα δόντια στη φυσική τους κατάσταση με ανάπτυξη τεχνικών όπoυ η παρέμβαση περιορίζεται στην απολύτως απαραίτητη.


  Σύγχρονος διαγνωστικός και θεραπευτικός εξοπλισμός


  Η χρήση των τελευταίων επιτευγμάτων της τεχνολογίας για την θεραπεία των οδοντιατρικών νόσων θεωρείται αυτονόητη. Οι συσκευές αυτές έχουν μεγάλο κόστος και απαιτούν άρτια και διαρκή εκπαίδευση. Η συνεργασία πολλών σταθερών ιατρών με την ίδια φιλοσοφία επιτρέπει τον καταμερισμό του κόστους και την άνεση χρόνου που είναι απαραίτητη για την πλήρη κατανόηση της λειτουργίας και των δυνατοτήτων της κάθε τεχνικής. Έτσι για παράδειγμα, η διάγνωση των περιοδοντικών νόσων γίνεται και με την χρήση άκρως προχωρημένων μικροβιολογικών και γενετικών δοκιμασιών και η θεραπεία συμπεριλαμβάνει την χρήση μικροσκοπίου και laser, αποφεύγοντας έτσι τις περισσότερες από τις χειρουργικές επεμβάσεις που θεωρούντο απαραίτητες.


  Φιλικότητα προς τους ασθενείς


  Δίνεται μεγάλη βάση στην πλήρη, λεπτομερή και εκτενή διάγνωση των προβλημάτων κάθε ασθενή, με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα (στα μέσα αυτά συμπεριλαμβάνεται εξαιρετικά σύγχρονος εξοπλισμός, αλλά και συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού). Ένα από τα σημαντικότερα στάδια που ακολουθεί είναι η λεπτομερής συζήτηση και ενημέρωση για τα αίτια των προβλημάτων και τα πιθανά σχέδια θεραπείας. Ο ασθενής μετά την πλήρη ενημέρωσή του, καλείται να συναποφασίσει με τον ιατρό του το πιο ενδεδειγμένο για τον ίδιο θεραπευτικό σχήμα μεταξύ των δυνατών λύσεων που προτάθηκαν.


  Αντιμετώπιση ασθενειών στη ρίζα τους


  Η συνήθης πρακτική τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει την γρήγορη ανακούφιση των ασθενών από τα συμπτώματα των ασθενειών. Η τακτική αυτή όμως, δεν προσδιορίζει τα πραγματικά αίτια που κρύβονται πίσω από τα συμπτώματα. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι παρ’ ότι τα συμπτώματα εξαλείφονται, η νόσος να επανέρχεται με τα ίδια ή και πιο σοβαρά συμπτώματα. Με σωστή πληροφόρηση και την τελευταία τεχνολογικά διαγνωστική προσέγγιση οι κύριες νόσοι του στόματος καταπολεμούνται δραστικότερα και η ίαση μπορεί να είναι πιο προβλέψιμη.
Stacks Image 1051

Τελευταία Άρθρα


Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας παρακάτω ή περιηγηθείτε στη σελίδα Ενημέρωση για να δείτε όλο το περιεχόμενο.
Dental Excellence Feed

Αναζήτηση


Βρείτε άμεσα αυτό που ψάχνετε στο site μας πληκτρολογώντας τη σχετική λέξη ή λέξεις στο ακόλουθο πεδίο αναζήτησης.
Μπορείτε, ακόμα, να δείτε τη δομή του site στη σελίδα Sitemap.
Site logo
Dental Excellence
© 2012-2014 designed by CosmicSlip